Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O nejkrásnějším dárku ke svým blížícím se padesátinám, které oslaví za necelé dva týdny, má zpěvačka Janet Jackson jasno. Podle tisku Entertainment Tonight se jí podařilo otěhotnět. Další podrobnosti ovšem k dispozici nejsou a samotná zpěvačka se zatím nevyjádřila. O jejím těhotenství už ale stihla informovat většina zahraničních médií. Kvůli plánování rodiny přitom nedávno odsunula na neurčito své turné Unbreakable.

„Jsme v druhé části mého turné, ale objevily se nečekané změny a já si myslím, že je důležité, abyste se o nich dozvěděli jako první. Můj manžel a já plánujeme rodinu, proto musím turné odložit,“ prozradila před měsícem Janet okolnosti svého rozhodnutí. Otcem zpěvaččina prvního potomka bude její manžel Wissam Al Mana (41).

„Prosím, pokud můžete, zkuste mi rozumět. Je důležité, abych to udělala teď, musím respektovat rady lékařů. Ale nezapomenu na vás a v turné budu pokračovat, jak to jen bude možné,“ omlouvala se tehdy zpěvačka.

Jackson, jež byla už v minulosti dvakrát provdaná (za zpěváka Jamese DeBargeho a tanečníka Reného Elizonda), už před lety tvrdila, že by ráda založila rodinu a nebránila se ani adopci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám