Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Jana Yngland Hrušková je figurka, která byla kdysi známou zpěvačkou, před lety se vrátila z emigrace v Německu a nedávno začala s kampaní na prezidentské volby. Mluví velmi drsně o uprchlících a v televizi měla vystoupení, kvůli kterému se jí posmívá celý český internet!

Jana, která je sestrou první černobílé Popelky Evy Hruškové, byla hostem Michaely Jílkové v pořadu Máte slovo. Mluvilo se o protiteroristických opatřeních a gestikulace i chování bývalé spolupracovnice Petra Nováka vypadaly tak, jako by si před vysíláním snad něco zobla.

„Ňuňuňuňuňu, podívejte se na něho. Mladej. Odkudpak přišel? Odkudpak si myslíte, že já to vím? Ze zdrojů. Normálních zdrojů, které, když budete mít známé v Německu, tak se to dozvíte,“ hučela v pořadu po otázce studenta, odkud čerpá svá evidentně z rukávu tažená čísla o emigrantech.

Jana dala jasně najevo, že nemá ráda mladé vysokoškoláky, protože nic neudělali pro republiku, nechávají se živit a v životě nesáhli na práci. Podle ní právě ti nejvíc brojí pro uprchlíky, jež ona vidí, coby největší česká vlastenka, jako největší hrozbu naší republiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám