Hlavní obsah
Článek

Skandál z minulého týdne, kdy členové kapely MIG 21, jejímž frontmanem je herec a zpěvák Jiří Macháček, po koncertě v Havířově násilím otevřeli hospodu a celou ji vypili, bude mít i přes uhrazení škody majiteli podniku pro šest pánů vážnou dohru. Policisté už je „obvinili“ kvůli krádeži a poškození cizí věci, za což jim hrozí až dvě léta odnětí svobody.

„Případ je veden v režimu zkráceného přípravného řízení, proto mužům nebylo sděleno obvinění, ale bylo vysloveno podezření ze spáchání trestných činů. Spis nyní leží na státním zastupitelství a je na něm, jestli se rozhodne postavit muže před soud,“ řekla Super.cz místní policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Že by případ k soudu nakonec nešel, je asi hodně naivní představa. Policie partu opilých muzikantů totiž chytila přímo při činu a důkazů je proti nim mnoho.

Sami hudebníci vědí, že mají máslo na hlavě, a k incidentu se nechtějí vracet. „Rozhodně se vyjadřovat nebudou, všechno, co bylo řečeno, už řečeno bylo,“ prohlásila za MIG 21 mluvčí Uljana Donátová.

Reklama

Další články

Načítám