Hlavní obsah
Článek

Milujeme nábytek a vybavení bytu! Nejnovější kolekce roku 2016 již skladem a se slevami až 65 %! Tento týden letí slevy na sedačky (od 5 990Kč) a kuchyňské linky (od 3 490Kč). Neváhejte využít slev na více než 1 600 produktů, které končí 15. 5. Pouze teď si můžete vybavit byt za nejlepší ceny v ČR. Zajištujeme bezproblémovou dopravu a výnos do bytu po celé ČR a SR.

Designová sedačka ve tvaru U nyní za TOP cenu. Ta je úžasná, nemyslíte?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní sedací souprava Laura se slevou 4 000 Kč. Za neuvěřitelnou cenu získáte velkou a pohodlnou sedačku, na kterou se pohodlně posadí 8 osob. Laura je ideální sedačka pro povalování u televize a velké lůžko uspokojí každou návštěvu. Vytvořte si krásné a pohodlné bydlení se slevou! Mnoho potahů na výběr!

Designová lahůdka, ze které se Vaši známí posadí na zadek. Sleva 42 %!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Top design 2016, to je sedačka Kler, která splňuje nejpřísnější požadavky na kvalitu a funkčnost! Velký rozklad a úložný prostor samozřejmostí. Vyberte si z velké nabídky potahů a vytvořte si sedačku snů! Naducané opěrné polštáře a skvělé výplně sedáků si zamilujete! Co říkáte, není dokonalá? A k tomu všemu sleva téměř 15 000Kč!

Sedačka nemusí být drahá. Díky slevě 50 % je našim nejoblíbenějším produktem sedačka Karol!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není čas na změnu? Díky slevě 50 % na sedačku Karol je nejpříhodnější čas na modernizaci bytu. Moderní provedení a kvalitní potahy u sedačky za 7 499 Kč? Ano, klikněte a přesvědčte se sami. Sedačka Karol je rozkládací a má také úložný prostor. To vše dělá z Karola náš nejoblíbenější produkt, který musíte mít.

Luxusní kuchyně v lesku za dostupnou cenu, díky slevě 35 %! Doporučujeme!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebujete krásnou kuchyni, ale nechcete zbytečně utrácet? Máme pro Vás kuchyni Rossi, která má dvířka v provedení lesk a cena za celou sestavu začíná na 6 499 Kč! Zvolte malou sestavu do bytu, velkou rohovou sestavu nebo si z jednotlivých skříněk sestavte vlastní kuchyni! Dekory dvířek: bílé, červené, šedé nebo krémové!

Moderní kuchyňská linka v sestavě 180/240 cm za skvělou cenu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kuchyňská linka Moreno tento týden za bezkonkurenční cenu! Nenechte si ujít neopakovatelnou nabídku a za 5 999 Kč můžete mít zbrusu novou kuchyni. Máme v nabídce 3 barvy: black, kaštan nebo cocobolo. Moreno máme rádi kvůli modernímu a svěžímu designu, který je teď tolik moderní.

Další články

Načítám