Hlavní obsah
Článek

Spojení Karla Gotta (†80) a Sagvana Tofiho (59) čekal opravdu jen málokdo. Přesto se tihle dva dali dohromady, aby spolupracovali na novém muzikálu Čas růží postaveném na motivech Gottových písní.

Tofi je autorem scénáře, Gott je do muzikálu aktivně zapojen jako umělecký supervizor.

Gott a Tofi už mají za sebou společné promo focení, jak jinak než v kloboucích, které si Mistr v poslední době hodně oblíbil, byť mu to s krátkým sestřihem sluší i bez pokrývky hlavy.

Mnohonásobný Slavík si pózování v ateliéru velmi užíval. „Se Sagvanem Tofim jsme se sešli v ateliéru Lenky Hatašové při společném focení k muzikálu Čas růží. Sagvan nezklamal, čišela z něj stejná energie, jako když mi před několika měsíci poprvé u nás doma energicky a zapáleně představil a převyprávěl svůj (tedy náš) muzikál Čas růží. Na spolupráci se Sagvanem a Oldřichem Lichtenbergem, navíc v Hudebním divadle Karlín, se moc těším,“ prozradil nadšený Gott. Spolupráci s Mistrem si nemohl vynachválit ani Tofi.

„V minulosti jsem se sice s Karlem Gottem již párkrát fotil, ale to bylo spíš jen pro mě. Ale to opravdové focení v ateliéru bylo poprvé,“ prozradil Tofi s tím, že byl z focení zpočátku nervózní.

„Ale vzhledem k tomu, že jsem se poslední dobou s Karlem Gottem viděl častěji při práci na scénáři, tak ze mne nervozita brzy opadla. Navíc Karel byl ve skvělé formě, vtipkoval, takže byla super atmosféra. Ale přiznám se, že jsem byl i tak trochu rozechvělý. Přeci jen stát vedle Karla Gotta, fotit se s ním a společně pózovat je něco, co neděláte každý den,“ mínil.

Premiéra muzikálu bude na jaře příštího roku v Hudebním divadle Karlín. Tofi na muzikálu kromě Gotta spolupracuje s producentem Oldřichem Lichtenbergem a Egonem Kulhánkem, ředitelem Hudebního divadla Karlín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám