Hlavní obsah
Článek

Je sice pěkné, že manželka Kanyeho Westa (46) Kim Kardashian (43) je středobodem jeho světa, ani to jej ale ještě neopravňuje dělat z ní i sebe nadčlověka. Vyhodit bodyguarda proto, že si na Kim dovolí promluvit nad rámec svých pracovních povinností, je trochu silná káva.

Vše se podle britského Daily Mailu seběhlo v pondělí před začátkem akce Met Gala v New Yorku. Ve vyhazov prý vyústila rozepře poté, co Kanye přistihl jednoho z jejích bodyguardů Steva Stanulise, kterak na Kim mluví před jejím hotelovým pokojem ve Waldorf Astorii.

West údajně vyšel ze svého pokoje v 36. patře hotelu a uviděl Stanulise, jenž už dřív pracoval jako ochranka Leonarda DiCapria či Alanis Morissette, před manželčiným pokojem. Muž prý ale přišel předat své šéfové balíček, který jí dorazil na recepci. Podle očitého svědka měl žárlivý Kanye na muže zakřičet mimo jiné: „To snad není pravda!“

Bývalý člen newyorského policejního sboru byl údajně propuštěn z týmu o několik hodin později, pokoušel se prý s Kim flirtovat před Kanyeho zraky. „Jsem šťastně ženatý, mám tři děti a nemám co k tomu říct,“ okomentoval své propuštění Stanulis. Westovi údajně z podobných důvodů ležel muž v žaludku už od letošního února.

Pár ovšem na sobě na samotném galavečeru nenechal nic znát a fotografům se ve svých modelech značky Balmain natáčel ochotně ze všech úhlů...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám