Hlavní obsah
Článek

Britská topmodelka Katie Price (33), známá také jako Jordan, je se svým tělem evidentně maximálně spokojená. Není se čemu divit, její figuře se opravdu nedá nic vytknout. Když se navíc ještě předvede jen v titěrných bikinkách zdůrazňujících její nepřehlédnutelné přednosti, jak tomu bylo během její dovolené ve Španělsku, všem pánům v okolí je jistě pořádně horko.

Jordan si právě nyní užívá v jednom z luxusních hotelů ve Španělsku se svou kamarádkou. Její přítel Leandro Penna nikde v okolí spatřen nebyl, dámy si tak nejspíš jely vyrazit z kopýtka samy. A jak je patrné z fotografií, modelka se pravděpodobně věnovala převážně kontrolování své postavy a vypínání hrudi.

Katie má za sebou řadu plastických operací. Počínaje zvětšenými ňadry, přes silikonem vylepšené rty a vybělené zuby až po liposukce břicha, hýždí a stehen. Proslavila se jako Dívka ze strany 3 v britském bulvárním deníku The Sun, kde se před lety objevovala velice často. Později plnila obálky pánských časopisů jako Maxim, Playboy či FHM. Tři a půl roku byla vdaná za zpěváka Petera Andreho, později si vzala také zápasníka MMA Alexe Reida. Modelka má tři děti, jedenáctiletého Harveye, šestiletého Juniora a čtyřletou Princess.

Reklama

Další články

Načítám