Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pětapadesátiletý Eddie Murphy se jako otec tak činil, že musí neustále slavit narozeniny některého ze svých potomků. Do jeho početného klanu přibyla holčička, již od nejstaršího sourozence dělí 26 let.

Americký komik se devátého potomka dočkal díky o 19 let mladší modelce Paige Butcher, pro niž jde o první rodičovskou zkušenost. Eddie ji však jako zasloužilý tatínek zajisté zasvětí do tajů rodinné péče.

Murphy začal s Butcher randit v roce 2012, ale do založení rodiny se hned nehrnuli. Herec už měl své rodičovské povinnosti bohatě splněné, ale přesto si pořídil další přírůstek. Paige mu porodila dcerku jménem Izzy Oona.

Rodokmen herce, který se proslavil komediemi Dr. Dolittle či Zamilovaný profesor, je opravdu pestrý. Za sebou má sice jen jedno manželství, ale děti zplodil s pěti různými ženami.

Ještě před svatbou si stačil se dvěma přítelkyněmi pořídit syny Erica (26) a Christiana (25). S exmanželkou Nicole Mitchell Murphy má dalších pět dětí v rozmezí 25 až 13 let. Matkou devítileté Angel, již Murphy za dceru uznal až po testech DNA, je Mel B ze skupiny Spice Girls.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám