Hlavní obsah
Článek

Ještě před necelým rokem měla dcera herečky Courteney Cox (51) dětské naducané tvářičky a zdálo se, že postavou po dodnes velice drobné herečce nebude. Dospívání v mladou slečnu ale s dnes jedenáctiletou Coco udělalo divy. Oproti snímkům z loňského července viditelně zhubla a vytáhla se do výšky.

Coco si v úterý udělala s maminkou holčičí den, v pohodlném oblečení společně brouzdaly ulicemi Los Angeles a zřejmě ladily průběh a program hereččiny svatby s muzikantem Johnnym McDaidem... Byla to totiž právě Coco (jejím otcem je herec David Arquette), kdo se podle maminky loni nejvíc angažoval v plánování její veselky.

Courteney se ale s Johnnym na čas rozešla a představy její dcery o tom, že bude družičkou, se rozplynuly. Naštěstí ne na dlouho, jelikož hvězda seriálu Přátelé a její o dvanáct let mladší partner se dali opět dohromady a obnovili zásnuby. Svatební přípravy jsou už v plném proudu, dvojice dokonce minulý týden odletěla za svatebním koordinátorem do Londýna. Obřad by se ovšem měl konat ve zpěvákově rodném Irsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám