Hlavní obsah
Článek

Televizní diváci Ondřeje Sokola (52) znají jako herce, režiséra, komika a také jako moderátora show Tvoje tvář má známý hlas, v níž se čeští herci a zpěváci, jmenovitě Ivana Chýlková, Petr Vondráček, Adam Mišík, Hana Holišová, Anna Fialová, Petr Rychlý, David Kraus a Iva Pazderková, převtělují do Adele, Tiny Turner, Amy Winehouse, Michaela Jacksona a dalších hvězd hudebního byznysu. „Je velká zásluha Simony Matáskové, kreativní producentky toho pořadu, že tyhle lidi dokázala přesvědčit, aby do toho šli,“ říká Sokol.

I jeho samotného musela producentka přemlouvat. „Ani já bych to nemoderoval, kdyby mě nedokázala ukecat,“ říká s tím, že je rád, že se nechal. „S novou rolí jsem se sžil poměrně rychle, jelikož si opravdu myslím, že děláme velmi kvalitní pořad.“

Pomineme-li Sokolovy moderátorské aktivity, chystá se toho docela dost i na poli hereckém, režisérském a divadelním. „Dopřekládal jsem teď hru, kterou se chystám režírovat a zároveň píšu muzikál, který by měl mít premiéru snad do roka. A chystám i svůj druhý film,“ vypočítal, na co se mohou jeho fanoušci těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám