Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se o prvomájovém víkendu slavilo vítězství Lucie Šafářové ve WTA, kdy dobyla sedmý titul na tenisovém okruhu, využili jsme toho, abychom s jejími dvěma kolegyněmi Bárou Strýcovou a hlavně Karolínou Plíškovou probrali jejich vztahy s mediálně známými muži. Díky Davidu Krausovi (44) a expříteli Lucie Borhyové (46) Michalu Hrdličkovi (35) se dostaly i na stránky jiných médií, než jsou ty sportovní.

A každá z nich to vnímá jinak. "Cítím se nekomfortně, není nic příjemného být sledována, a to někdy i doslova, i mimo kurty. Jsem tenistka, na kurtech se zájmem počítám a jsem na něj připravena, ale jinak mě to netěší," svěřila Super.cz Plíšková.

"Je mi příjemné, když mě můj partner přijde povzbuzovat. Ale nedělá to proto, aby byl fotografován, ale protože ví, že to mám ráda a pomáhá mi to. Náš společný život organizujeme podle toho, aby nám spolu bylo dobře, nikoli podle společenských či jakýchkoli jiných médií," míní Strýcová.

Jelikož jsme se s tenistkami setkali na společenské akci luxusního francouzského šampaňského, zajímalo nás, jak řeší modely k takovým příležitostem. Doma jsou přece jen spíš na kurtu.

"Záleží na akci, třeba při Fed Cupu vybíráme šaty společně, když jsou to individuální akce, je to na každé z nás. Jednou za čas, třeba když se fotil plakát na turnaj ve Stromovce, je příjemné mít svého vizážistu. Velké focení není nic příjemného, ale jednou za rok si ho užiji," prozradila Bára.

"Je to akce od akce, ráda si nechám poradit, zatím se to vždy vyplatilo. Těší mě, když se mi povede vybrat model, který zaujme. Vizážisty jsme měly třeba před banketem po loňském finále Fed Cupu, ale jsme hlavně tenistky, možná i proto si jednou za dlouhý čas společenské šaty užijeme," shodla se s kolegyní Karolína.

Pokud jde o mejdany, drží se holky zpátky. "Na velké párty nás neužije. Potřebujeme být ve formě, mezi zápasy to ani jinak nejde. Ale sklenička šampaňského je takový malý dárek. Šampaňské je ve světě tenisu neoddělitelnou součástí oslav každého vítězství, ale zapít prohru s ním také není špatné. Děláme to jako Roger Federer," smála se Plíšková a Strýcová dodala, že ona osobně má nejraději růžové.

Reklama

Další články

Načítám