Hlavní obsah
Článek

Vždy elegantní hollywoodská ikona Grace Kelly (†52) se díky svému vytříbenému módnímu vkusu stala ozdobou monackého knížectví. Její vnučka Charlotte Casiraghi (29) ale vyznává zcela jiný styl.

Neteř vládnoucího knížete Alberta II. vkus po své slavné babičce nejspíš nepodědila. Na ostře sledované módní akci Met Gala vypadala jako herečka, která se nestačila převléknout z divadelního kostýmu. Charlotte na významné společenské události působila opravdu jako pěst na oko, protože se její oděv zcela minul letošním tématem. Hosté se měli inspirovat moderními technologiemi, ale aristokratka při výběru outfitu zjevně čerpala z odkazu minulosti.

Vnučka filmové hvězdy a manželky monackého knížete Rainiera III. naštěstí nebyla jedinou návštěvnicí Met Gala v nevhodném oblečení. Když se na koberci objevila s hercem Jaredem Letem a návrhářem Alessandrem Michelem, mohlo se zdát, že společně přicestovali strojem času.

Charlotte Casiraghi se z rodného Monaka přestěhovala do Londýna, kde má větší možnosti sledovat módní trendy. Přestože má za sebou kariéru modelky, její outfit o velkém estetickém cítění nevypovídal.

Reklama

Další články

Načítám