Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Obézní Fiona Moore (26) prožila v baru traumatizující zážitek, kvůli němuž se její život obrátil vzhůru nohama. Ponižující poznámky na její tučné tělo ji přiměly k zásadní změně.

Když Fionina váha dosahovala 124 kilogramů, setkávala se s posměšnými urážkami. Do baru vyrazila s kamarádkami za zábavou, ale místo ní se dočkala potupy. Do podniku totiž přišla partička rozjívených mužů, kteří se rozhodli z přítomných dívek zvolit tu nejméně přitažlivou. Obětí kruté hry se dle očekávání stala právě ona.

Boubelka z britského Kidderminster nejprve propadla depresím, ale pak se rozhodla, že na sobě zapracuje. Výrazně zredukovala svůj jídelníček, který denně zahrnoval osm šálků čaje obohaceného pořádnou dávkou cukru. K dietě Fiona přidala pravidelné cvičení a po 18 měsících z ní byla o 55 kil lehčí kočka.

Bývalá macanda nemá s výrazně štíhlejší postavou o nápadníky nouzi a v baru by naopak mohla vyhrávat klání o největší krásku. Její srdce však patří Williamovi, jehož poznala už v době, kdy měla výraznou nadváhu. „Miloval mě, když jsem byla tlustá, a miluje mě i teď. Na léto plánujeme svatbu, šťastnější už bych ani být nemohla,“ pochlubila se Fiona.

Reklama

Další články

Načítám