Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Která žena by tři měsíce po porodu nechtěla vypadat jako populární moderátorka Cat Deeley? Anglická obdoba naší Terezy Kostkové (stejně jako ona je moderátorkou a ozdobou taneční soutěže a zároveň herečkou, a navíc stejně jako Tereza letos oslaví kulaté čtyřicetiny) mateřstvím ještě zkrásněla, jak bylo patrné v neděli večer během udílení American Country Countdown Awards za rok 2016.

Sympatická blondýnka zavítala do kalifornského Inglewoodu v nepřehlédnutelně červeném overalu značky Cushnie et Ochs v přepočtu za více než 34 tisíc korun, k němuž dokonale sladila barvu rtěnky, což v kombinaci s jejím všeobjímajícím úsměvem působilo nejen na fotografy jako magnet. Cat událost uváděla společně s hudební legendou Paulou Abdul (53).

Půvabná Deeley měla po většinu života na muže pech. Navzdory letitým vztahům jí to nevyšlo s byznysmenem Markem Whelanem ani herci Jackem Hustonem či Michaelem McMillanem. Před pěti lety nakonec dala šanci svému kolegovi Patricku Kieltymu (45), jehož si v září 2012 vzala v Římě. 19. ledna se jim narodil syn, pro oba jde přitom o první dítě.

Reklama

Další články

Načítám