Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mediální hvězda číslo jedna Kim Kardashian (43) se minulý týden pochlubila, že ve své hubnoucí misi dosáhla magické hranice 63 kilogramů. S těhotenskými kily se totiž po porodu syna Sainta prala víc než v prvním případě, kdy přišla na svět dnes již téměř tříletá dcera North. A nebyla by to Kardashian, kdyby takový úspěch neoslavila pózováním v plavkách.

Ne že by se Kim do teď držela zpátky, naopak její dva měsíce stará nahá selfie před zrcadlem v koupelně spustila lavinu reakcí od celebrit i běžných smrtelníků, teď je to ale poprvé, co se Kim nakrucuje před fotoaparátem někomu jinému než sobě, a navíc ji u toho zvěčňují i kamery. Záběry se objeví v jedné z dalších epizod televizní reality show Keeping Up With the Kardashians.

S celou rodinkou a několika známými včetně osobní asistentky Stephanie Sheppard, kamaráda Jonathana Chebana či PR ředitele Simona Hucka se Kim vydala na Island, kde zároveň její sestra Kourtney oslavila 37. narozeniny.

VIP partička při návštěvě ostrova nemohla vynechat návštěvu tamních geotermálních minerálních lázní s názvem Modrá laguna. Není divu, že lázně využily luxusní reklamy a pro veřejnost bylo zavřeno až do jedenácté hodiny večerní, aby si americká smetánka mohla vychutnat veškerého koupání a procedur pěkně v soukromí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám