Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tohle je tak zvláštní historka, že se jí skoro ani nechce věřit. Jenže je pravdivá! V hlavní roli jsou Richard Krajčo (46), Matěj Homola z Wohnoutů a kniha, která paroduje Adolfa Hitlera. Hlasujte v anketě na konci článku!

O víkendu se v Praze konal majáles, na němž nechyběli třeba ani zpěvák Wohnoutů Matěj Homola, Tomáš Volt Vohradský z UDG, Milan Mejla Kukulský z kapely Vypsaná fiXa a další hudebníci. Kdosi z účastníků přinesl na místo knihu s přebalem Richard Krajčo: Můj Kemp, který parodoval Mein Kampf Adolfa Hitlera. Chlapci se pro vlastní pobavení vyfotili, jenže snímky se dostaly ven. A oheň byl na střeše.

„Asi je ‚kamarádům‘ z branže líto, že se na ‚náš Kemp‘ nedostanou, když jste skoupili všech padesát tisíc lístků za jeden den,“ reagoval na fotku na své sociální síti Krajčo.

Homola říká, že Krajčo si nic jiného než satiru nezaslouží. A směje se tomu, jak kolegům Richard neustále předhazuje své úspěchy, jako by mu snad záviděli nebo měli závidět. Problém je prý jinde.

„Je to chlapec, co vždy moc moralizoval a tepal politiky, až vyměnil svoje zásady za levnější pivo na Agrokempu,“ vysvětloval Homola, co mu na kolegovi vadí.

Krajčo je delší dobu kritizován za to, že si své letní festivaly Kemp nechá sponzorovat Agrofertem Andreje Babiše, který je už dřív využil k propagaci před volbami.

„(Krajčo) neustále meje svým ‚kamarádům‘ pozadí, protože má ‚víc Andělů, víc prodá desek a lístků a s****k‘. Jeho veřejné statusy o Tomáši Klusovi, které servíruje svejm fans, je ubohej hnus od zamindrákovanýho člověka,“ dodal Homola s tím, že Krajčo se chová jako drsný cenzor a maže příspěvky a blokuje lidi, kteří ho dostatečně nevychvalují do nebes.

S Klusem se Krajčo po spolupráci na jedné desce ve zlém rozešel poté, co si Tomáš „dovolil“ také kritizovat jeho spojení s politikem. Richard na jeho slova tehdy reagoval velmi dotčeně.

Kdo má v téhle aféře pravdu?
Richard Krajčo. Ostatní mu jen závidí
10,9 %
Homola a spol. Krajčo nesnese kritiku a zaprodal se
74 %
Pravda je někde uprostřed
15,1 %
Celkem hlasovalo 21115 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám