Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní rodinka Kardashianů musí hodně trpět při pohledu na ženu, se kterou se zasnoubil jediný mužský zástupce slavného klanu Rob Kardashian.

Americká celebritka z povolání a bývalá exotická tanečnice Blac Chyna (27) totiž patří k opravdu nepřehlédnutelným extravagantním bytostem.

Blac Chyna, které se přezdívá také 'nejošklivější zadek Hollywoodu', kdysi bývala s Robovou sestrou Kim Kardashian kamarádka, ale upadla v nemilost v době, kdy její ex, rapper Tyga, s nímž má i syna, začal randit s Kylie Jenner.

Blac si tehdy nemohla pomoci a skrz sociální sítě začala Kylie Jenner sprostě pomlouvat, což se její sestře Kim samozřejmě nelíbilo. Ta se ale bohužel bude muset smířit s tím, že Blac Chyna bude patřit do její rodiny.

Pochybná celebritka na sebe ráda upozorňuje. Naposledy strašila okolí ve svém oblíbeném strip baru, kam vyrazila v upnutém růžovém outfitu s výstřihem nebývalých rozměrů. Pokud bude v podobných výstřednostech pokračovat, má se rodinka Kardashianů opravdu na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám