Hlavní obsah
Článek

Zpěvák a herec Justin Timberlake (30) přišel s intimním přiznáním. Rád se prý dívá na filmy pro dospělé a na všechny milostné scény. Vysvětluje to tím, že je prostě chlap.

Když ale přijde na věc a Justin má sám účinkovat na filmovém plátně v milostné scéně, vůbec si to neužívá. Dokonce se přiznal, že nedávné natáčení filmového sexu s krásnou Milou Kunis ve filmu Kamarád taky rád, mu nebylo vůbec příjemné.

"Milostné scény jsou součástí naší práce a oba jsme profesionálové, ale rozhodně jsme tuhle část práce odsouvali na konec natáčení. Vyhradili jsme na to dva týdny a točili to všechno najednou. Myslím, že to byl dobrý nápad. Ale nic moc sexy na tom není. Byli jsme v posteli a říkali si: Tak jen doufám, že to lidem přijde zábavné. Dívat se na filmový sex je trochu trapné, tak jsme si řekli, že bychom to měli pojmout jako komedii. Je to divné, dívat se, jak to dva lidé dělají. Ale ne, dělám si legraci, moc rád se dívám na sex. Konec konců jsem chlap, takže mám rád porno a sexy scény," řekl Timberlake v rozhovoru pro list Star.

"Ve filmu se objevuji i nahý, ale myslím, že je to uděláno vkusně a vždycky jsem nějak zakrytý. Až mi bude čtyřicet, asi už nebudu moc ochotný ukazovat zadek. Tak bych si to měl odbýt teď, dokud o tom moc nepřemýšlím," dodal bývalý přítel Britney Spears (42).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám