Hlavní obsah
Článek

V životě Karla Gotta (†80) se dějí v posledním roce opravdu hodně velké změny! Onemocněl rakovinou, se kterou zatím úspěšně zabojoval, kromě toho ale přepsal na svou manželku Ivanu Gottovou (48) pověstnou vilu v Bertramce. Jak se nám nyní podařilo zjistit, chystá se navíc stavět!

„Gottovi si ve vší tichosti pořídili pozemek v jedné obci v severních Čechách. Místní jsou z toho nadšení, horečně o tom diskutují i na sociálních sítích. Na pozemku, který si pořídili, stojí stará stavba. Dozvěděli jsme se, že se strhne a budou si zde stavět něco nového,“ řekl Super.cz důvěryhodný zdroj.

Předpokládá se, že vlastníkem plánované nemovitosti (spekuluje se, že půjde o jakési letní sídlo), bude opět manželka Karla Gotta.

Zpěvákovi by jistě pravidelný pobyt v přírodě v rekonvalescenci pomohl. Sám Karel dal najevo, že se na jeviště vrátí jedině v případě, že bude stoprocentně fit a pokud mu to bude zpívat stejně dobře, jako před nemocí. Nechce být totiž jen svým vlastním stínem a nepřenesl by přes srdce, pokud by na něj lidé chodili jen z lítosti.

Reklama

Další články

Načítám