Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už víte, kam pojedete na dovolenou? A dlouhé dny v práci si zkracujete psaním seznamů, vymýšlením výletů či pořizováním letní výbavy? Tak čtěte dál – představujeme vám nejžhavější kousky z plavkové kolekce pro tuto sezónu.

Rozkvetlé plavky: Trend č. 1!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazné květinové potisky jsou letním trendem, který vás zaručeně rozzáří. Ať už zvolíte decentní bílé květy na černém podkladu nebo různobarevné kombinace, stanete se hvězdou každé pláže. Ale vězte - zářivé barvy skvěle kontrastují s opálenou pokožkou a zvýrazní váš pracně nachytaný bronz. Ty nejlepší kousky jsme našli na Astratex.cz – podívejte se!

Čtyři trendy v jednom: Sexy plavky pro módní znalkyně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Květinový potisk, svůdné průstřihy, neonové odstíny, jinak barevný horní a spodní díl. To jsou nejvýraznější trendy pro toto léto. Plavky Viki v sobě snoubí všechny najednou. A výsledek? Okouzlující! Květinový spodní díl je na bocích ozvláštněn průstřihy a svůdným zavazováním na tenké šňůrky, takže se vám přizpůsobí a navíc vykouzlí netradiční opálení. Můžete si k nim pořídit neonový horní díl ve stejném odstínu, jaký mají šňůrky na bocích.

Netradiční design a stahující efekt: Sexy křivky zaručeny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky Teresa z exkluzivní italské kolekce David Mare na první pohled zaujmou netradičním kontrastním vzorem, který kombinuje černo-bílé geometrické vzory a barevné květy. Ale vy si je zamilujete především pro to, jak se v nich budete cítit. Vyztužené košíčky poskytnou vašim ňadrům správnou oporu a tvar. A stahovací efekt Tummy Control stáhne a vyhladí problémové partie, takže se nemusíte bát žádných faldíků. Budete vypadat a cítit se božsky – vyzkoušejte je na vlastní kůži!

Nudná klasika? Rozhodně ne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dáváte přednost klasickým bardot bikinám? I vy si v kolekci plavek 2016 přijdete na své. Ale nečekejte žádnou nudnou černou klasiku. Plavky Antonia jsou vše, jen ne nudné. Nápadná květinová brož a výrazná zelená barva jsou nejlepší doplňky opálené kůže. Plavky dokonale přitáhnou pozornost k vašemu sexy dekoltu. O jeho plnost a tvar se postarají vyjímatelné vycpávky. Užijte si ten sex-appeal!

Když vás láká retro vzhled

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Učarovaly vám plavky s vysokým pasem? Obdivujete křivky žen ze starých časopisů? Proměňte se v retro divu i vy! V italské kolekci David Mare najdete dvoudílné plavky Mona, které vás okamžitě přenesou do padesátých let. Kalhotky s vysokým pasem vám opticky prodlouží nohy až do nebes a navíc zakryjí boky i bříško, které navíc díky stahovacímu efektu Tummy Control krásně vyhladí. Pohodlný horní díl bez kostic padne jako ulitý a díky širokým ramínkům bude držet na svém místě i při divokém vodním řádění. Co jim říkáte?

Další články

Načítám