Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je možné, že pohledná sestra vévodkyně z Cambridge Catherine (42) Pippa Middleton (40) jen neměla svůj den. Na její tváři však byly patrné vrásky a kruhy pod očima, které u tak mladé ženy nejsou samy sebou. Trápí snad něco závažného nositelku nejslavnějšího pozadí současnosti, že je její tvář najednou tak zasmušilá? Posmutnělá Pippa byla viděna v úterý v centru Londýna, v ulicích Kensingtonu.

Podle posledních informací má však Pippa spíše důvody k radosti. Její vztah s bankéřem Alexem Loudonem oproti mnohým spekulacím o rozchodu i nadále kvete. Dvojice se dokonce rozhodla vyzkoušet si společné bydlení.

Pravdou zůstává, že své mohlo udělat i nevlídné londýnské počasí plné dešťových přeháněk, které většině lidí úsměv na tváři nevykouzlí. Pippa si bohužel nepomohla ani make-upem. Své jinak pěkné oči orámovala černou tužkou, což její výraz rázem udělalo tvrdší. A také perleťová rtěnka je trochu trefou vedle.

Zdá se, že s líčením očí jsou na tom obě slavné sestry stejně. Je to jen pár týdnů, co byla také za nadměrné používání černých linek kolem očí kárána princezna Kate. To samé však dělá i Pippa. Zdá se, že holky si jednoduše nenechají poradit.

Reklama

Další články

Načítám