Hlavní obsah
Článek

Když ti sanitkou jízda dodá klid… Tak takový text může odteď zpívat kapela herce a zpěváka Jiřího Macháčka MIG 21. Parta šesti pánů v letech se po koncertě rozhodla bujaře oslavit narozeniny jedno ze svých členů. Výsledek splašení jejich kladiv? Vloupání do restaurace, policejní zásah, noc na záchytce a obvinění z trestného činu!

Kapela odehrála ve čtvrtek koncert v havířovské Stolárně, následně jela do penzionu, kde byli všichni její členové ubytováni. Tam se však rozhodli slavit přesto, že restaurace byla už zavřená. Sami si ji otevřeli, vyrazili dveře a vypili všechno, co šlo (kdyby voda z květináčů obsahovala alkohol, také zmizí v jejich hrdlech). Než dorazila majitelem, kterého na vniknutí upozornil alarm, přivolaná policie, měli ji jak z praku.

„V pátek nad ránem vyjeli policisté na základě oznámení o údajném vloupání do objektu. Na místě zjistili, že šest mužů vniklo násilím bez vědomí majitele do prostor restaurace. Všichni byli na místě zadrženi," řekla Moravskoslezskému deníku krajská policejní mluvčí Daniela Vlčková s tím, že pět ze šesti pánů putovalo na záchytku a druhý den před vyšetřovatele. Všem nyní za krádež a poškozování cizí věci hrozí basa až na dva roky. Případ je řešen formou zkráceného přípravného řízení a hudebníkům pomůže možná i fakt, že škodu už uhradili.

Fanoušci si z úletu kapely dělají legraci a slibují, že jestli skončí v lochu, budou jim posílat erotické časopisy a marihuanu zapečenou v housce.

Reklama

Další články

Načítám