Hlavní obsah
Článek

V kultovním seriálu o losangeleské mládeži sice nesklízela tolik obdivu jako Brenda, Kelly a Donna, ale diváci si ji pamatují dodnes. Představitelka premiantky Andrey Zuckermanové si na vizáž vzdělané profesorky potrpí i v pokročilém věku.

Gabrielle Carteris (55) se do prominentní herecké sestavy dostala navzdory tomu, že její věk výrazně převyšoval seriálové spolužáky. Na počátku 90. let už jí táhlo na třicet, ale přesto přesvědčivě ztvárnila studentku fiktivní střední školy.

Šedá myš z Beverly Hills 90210 sice v seriálu figurovala jen v pěti z jeho deseti sezón, ale divákům se vepsala do paměti, stejně jako sourozenci Walshovi. I Gabrielle potkal osud slavných tváří, které jsou spojovány s jedinou rolí. Přestože je dodnes před kamerou aktivní, jde o nevýraznou televizní produkci.

Nedostatek hereckých příležitostí však herečku příliš netrápí, protože jí radost dělají její dcery Kelsey (21) a Mollie (17). Představitelka Andrey se naposledy objevila na společenské události v New Yorku, kde s výraznými obroučkami brýlí působila jako přísná učitelka. Od prezidentky herecké asociace SAG-AFTRA se však seriózní vizáž očekává.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám