Hlavní obsah
Článek

Není na ně rozkošný pohled? Dvanáctka adeptek na nové české modelky si zařádila se svou šéfovou Dominikou Mesarošovou (38) v moři a byla to opravdu zajímavá podívaná. Pánové si přijdou na své i u snímků ze stavění hradů. Podívejte se do fotogalerie!

Slečny odletěly na týden do egyptského Marsa Alam, aby se zde učily všechny základy modelingu. „Už jsem takhle v osmi ročnících projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři zasvětila do tajů modelingu víc jak stovku dívek. A další se už houfně hlásí na podzimní ročník, jehož casting brzy proběhne. Vydařilo se nám počasí, někdy bylo toho sluníčka až moc, ale pěkně jsme si to užily a já byla opět nadšená z toho, jak se ze zpočátku nevýrazných dívek na konci staly sebejisté dámy,“ říká Dominika, jež během pobytu ukázala, že i ve třiceti může leckterou mladší strčit postavou do kapsy. S ní odletěl i její tým ve složení trenér, kosmetička a vlasový stylista, kteří pořádali pro děvčata řadu školení.

Den před odletem slečny čekala módní přehlídka pro návštěvníky místního resortu a poté vyhlášení vítězky ročníku. Ta jako cenu dostane nafocení booku, zapůjčení auta a hlavně péči vnadné Dominiky, která jí bude dohazovat kšefty. Podle fotek sami můžete hádat, která z nich měla největší šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám