Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již dnes se Bára Kozáková opět objeví v Krimi zprávách Televize Prima. Na moderátorské místo se tak vrací jen dva měsíce po porodu dcery Amálky.

„Jsem ráda, že mi to bylo ze strany Primy umožněno, Amálka bude v době moderace v nejlepších rukou, a to u mých rodičů. Po moderaci samozřejmě budu spěchat domů za dcerkou. Mám také velkou oporu ve svém příteli Ondrovi, který mi se vším velmi pomáhá“, sdělila nám Kozáková.

Dnes bude Bára moderovat živě Krimi zprávy z Výstaviště Holešovice v Praze, kam Prima vyráží se svou roadshow Prima jede…za vámi. „Zatím se vracím pouze na moderaci. Jsem samozřejmě trochu nervózní, ale doufám, že nervozita s první minutou vysílání opadne,“ myslí si Bára.

„Moderace Krimi zpráv mi nezabere tolik času, takže se to s mateřstvím dá velmi dobře skloubit. Zatím mám na sobě ještě 10 kg, ale na své postavě pracuji, denně jezdíme s Amálkou s kočárkem na dlouhé túry, denně ujdeme tak 6 kilometrů," dodává Kozáková.

V moderaci Krimi zpráv se bude Bára dále střídat s Michalem Janotkou a Romanem Pechem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám