Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Lenku Krobotovou teď pravidelně vídáme v seriálu Ohnivý kuře, kde hraje sestru Michala Suchánka (58), jejíž švagrovou ztvárňuje Linda Rybová. Obě herečky se mohou pochlubit krásnou pletí. A společnou mají i zálibu ve zdravé výživě, kterou se Lenka snaží uplatňovat i doma, což je pro matku dvou synů dost náročné.

S Lenkou jsme se setkali na představení nové řady její oblíbené kosmetiky, takže jsme začali pletí. "Každá žena, nejen herečka, by měla potvrdit, že je důležité se správně odličovat a pleť hydratovat zevnitř i zvenku. Snažím se, i když s věkem je to stále náročnější. Důležitá je pravidelnost," radí Lenka.

Líčení si Krobotová dostatečně užije v televizi i v divadle, proto v civilu moc make-upu nepoužívá. "Mám ráda jednoduchost ve všech směrech. Pravdou je, že jak hraju často představení v divadle, tak je i ta pleť hodně namáhaná. Přiběhnu tam třeba z natáčení, už na sobě nějaký make-up mám, a musím se znovu přelíčit," popsala.

Součástí péče je také zdravá strava. "Snažím se vařit zdravě, i když kluci by dali přednost něčemu jinému. Snažím se nezacházet do extrémů ani na jednu stranu. A už dokonce začali jíst i kuskus. A v kuchyni pěstuji svoje bylinky," svěřila nám.

Reklama

Další články

Načítám