Hlavní obsah
Článek

Na konci minulého století byla sexy blondýna královnou internetu. Jméno Cindy Margolis (50) tehdy bylo ve vyhledávačích stejně časté jako nyní Kim Kardashian (43) s celou svou rodinkou dohromady.

Vnadná Američanka už v 90. letech vycítila potenciál internetu, který začala bombardovat svými pikantními fotkami v době, než ve virtuálním světě došlo k expanzi erotiky. Cindy byla ve zlatých časech stejně populární jako Pamela Anderson (56) a její fotky patřily k nejstahovanějším materiálům. Dočkala se dokonce zápisu do Guinessovy knihy rekordů jako nejvyhledávanější osobnost roku 1999.

Svlékání ji nepřešlo ani po čtyřicítce, kdy se odhalila pro Playboy. Cindy tehdy chtěla dokázat, že i zralé ženy mohou být sexy. Ambice ji neopouštějí ani po padesátce. Bývalý internetový sexsymbol se už sice neodhaluje, ale obráží společenské akce s napěchovaným dekoltem.

Matka třináctiletého Nicholase a desetiletých dvojčat Sabriny a Sierry má stále smysl pro provokaci. Naposledy se vystavovala v outfitu z černé krajky s výrazným výstřihem. Model, který působil, jako kdyby si přes šaty oblékla podprsenku, pochopitelně zdůraznil její mohutné vnady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám