Hlavní obsah
Článek

Představitelku manžela hlavního hrdiny ve filmu Gangster Ka Vlastinu Svátkovou jsme poprvé viděli ve cvičebním. V legínách a tílku odhalujícím bříško si přišla spolu s dalšími známými tvářemi zacvičit jógu. A figuru má maminka dvou synů naprosto božskou. To ploché bříško by jí mohly závidět i dnešní školačky, které se cpou ve fast foodech a vysedávají u mobilů nebo počítačů.

Jak ale Vlastina prozradila, není to zadarmo. "Jógu sice cvičím, ale ne tak často. Zato hodně běhám. Začala jsem běhat víc a víc a teď už uběhnu i šestnáct kilometrů za hodinu a půl. Už jsem přemýšlela i o maratonu, ale zatím jenom trénuju a ještě si netroufám," řekla Super.cz s tím, že moc nemusí běhání na pásu a nejraději je v přírodě, protože bydlí kousek od hostivařského lesa.

Leckdo se vymlouvá, že na sport nemá čas, ale ona si ho prostě najde. "Musím si ho najít. Pro mě je to důležité, protože tím kompenzuju stres a napětí. Vždycky, když už mám všeho dost,  řeknu: Nechte mě být, já si jdu zaběhat nebo zacvičit," svěřila. "Běhat jsem začala po porodech, koupila jsem kvůli tomu speciální kočárek na běhání v lese. A vydrželo mi to. Jsem teď na běhání závislá," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám