Hlavní obsah
Článek

Když jsme se přišli podívat na natáčení nového videoklipu Heidi Janků (61), málem jsme si v ateliéru sedli na zadek. Zpěvačka s rozevlátými vlasy a v červených šatech se sexy dekoltem vypadala na třicet.

"To jste milí, ale šlo jen o tenhle jeden outfit, ostatní už budou decentnější, usedlejší. I ta písnička už není tak hopsavá jako kdysi, a chtěla bych se prezentovat jako normální dospělá ženská," řekla nám Heidi.

"Už by to asi chtělo, protože o sobě pořád čtu a slýchávám, že jsem takový zamrzlý diblík, ale ono to k tomu svádí. Jsem malá a drobná a k tomu ještě ta moje písnička Když se načančám. S tím nic nenadělám," míní.

Heidi skončila s moderováním v televizi, a tak se vrací k muzice. "Všem fanouškům jsem slíbila, že se teď začnu starat o Heidi jako o zpěvačku. Požádala jsem Martina Hájka o písničku, Honza Krůta k tomu napsal skvělý text. Mám pocit, že se píseň povedla. Párkrát jsem ji už zpívala na jevišti a zpětná vazba byla moc hezká," je potěšena Heidi.

Proto ke skladbě Dík za tvůj kus ráje natočila i klip. "Bereme to jako první singl a snad bude i deska, i když dneska je to s deskami komplikovanější. Každopádně je to první vlaštovka toho, že teď budu víc zpívat, než mluvit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám