Hlavní obsah
Článek

Zápasník v kleci, nyní spíš už jejich trenér André Reinders, kterého u nás v šoubyznysu známe zejména díky vztahu s bývalou modelkou, nyní moderátorkou Hanou Mašlíkovou (41), zabrousil do oboru své snoubenky.

Andrého jsme zastihli při focení reklamy na sportovní oblečení. "Model ze mne už určitě nebude, možná před třiceti zápasy, tohle je výjimka pro jednu sportovní značku, která nás obléká, hodně vybavuje sportovce z mého sportu, to znamená MMA. Tak jsem pro ně nafotil sérii fotek s mým bojovníkem a kamarádem Honzou Malachem," upřesnil.

Kdo byl na zápasech v kleci, ví, že je to hodně drsný sport, kde doslova cáká krev i další tělesné tekutiny, v nejhorším případě i mozkomíšní mok. Rozdávat takovým sportovcům oblečení se moc nevyplatí, protože není šance, že dlouho vydrží. "Právě že vydržet musí a musí se dát i dobře prát od té krve," smál se André.

Vtipkoval i o svém obličeji a těle poznamenaném jizvami. Došli jsme k tomu, že má víc plastik než jeho holka. Hanka se pyšní jen silikonovými čtyřkami. "Na plastice nosu už jsem byla asi pětkrát, ale zlomený jsem ho měl desetkrát," svěřil. Napadlo nás, že by si mohl čichový orgán nechat definitivně opravit po skončení kariéry.

"No, já už v podstatě skončil. Do klece už se asi nevrátím, reprezentují mě moji kluci. Pokud jde o nos, dýchám v pohodě a na vzhledu prý u chlapa tolik nezáleží a já si na tom nezakládám. Říká se, že jizva je ozdoba chlapa, a mně se navíc dobře hojí," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám