Hlavní obsah
Článek

Když manželka kuchařského boha Zdeňka Pohlreicha (67) loni oznámila, že má velmi agresivní formu rakoviny prsu, začal její osud zajímat opravdu velkou část lidí. Není divu, že po zdárné léčbě (Zdeňka je podle verdiktu lékařů nyní zdravá) se rozhodla se svými zážitky svěřit ostatním a pomoci jim najít znovu sama sebe. Z chotě Šéfa je nyní duchovní bytost, která si obrátila život naruby a věří i na reinkarnaci a vliv vesmíru. Proto došla také k poznání, co zapříčinilo její nemoc a celoživotní trápení.

Bulku o velikosti slepičího vajíčka si nahmatala druhého listopadu 2014. Propadla panice, už se viděla v rakvi, a dlouho trvalo, než se rozhodla jít na vyšetření. Lékaři byli znepokojeni a poslali ji na biopsii. Tu však odmítla a raději se chtěla svěřit do rukou pochybných šarlatánů. Ani opravdu velmi prudké hádky s manželem, který preferoval tradiční medicínu, nepomohly. Až když jí zavolala primářka oddělení a varovala ji, že jestli se nezačne okamžitě léčit, zemře, ji donutilo začít chodit na chemoterapie.

Během léčby se svěřila do rukou psychoterapeutky Aničky. Ta jí řekla, že rakovina pravého prsu znamená, že má problém s muži, patrně s otcem. A opravdu, Zdeňka s ním měla nevyřešený vztah. Byl to pijan, bouřlivák, nevěnoval se rodině, ale ona ho měla za boha a ze všeho vinila svou matku. Pohlreichova žena si u Aničky prošla znovu porodem (byla prý nechtěné dítě) a údajně se od té doby cítí znovuzrozená.

Dnes se považuje za duchovní bytost, říká, že pochopila podstatu bytí i vesmíru a že je součástí jedenácti miliard těl na zemi. Připadá si konečně vyrovnaná a šťastná, zvítězila nad svým egem a všechno a všechny miluje.

Při jednom z dalších setkání si znovu prožila něco, k čemu mělo dojít ve dvanáctém století. Tehdy jí prý zemřela tříletá dcera, a protože se s tím v předchozím životě nevyrovnala, trpěla za to dodnes. Až když si odžila zážitek znova, proměnila se jí celá osobnost. „Skutečně se uvolnil balvan, který ležel na mé hrudi celá staletí,“ píše v knize Zprávy z nitra, o níž pevně věří, že pomůže najít cestu do vlastního nitra a ke štěstí a lásce všem, kteří o to budou stát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám