Hlavní obsah
Článek

Oblíbená americká herečka Jessica Alba nedávno oslavila už pětatřicáté narozeniny. Dvojnásobné mamince byste ale na první pohled tipovali úplně jiné datum narození, než má zapsané v občance. Pořád totiž vypadá o dost mladší, než ve skutečnosti je.

Kráska, která se díky roli striptérky Nancy ve filmu Sin City: Město hříchu stala novodobým sexsymbolem, si ještě předtím, než oslavila narozeniny, užívala na dovolené na Havaji.

A protože je to opravdová profesionálka, nezahálela ani ve svém volnu. Z lehátka na pláži si na chvilku odskočila za štábem, který s atraktivní herečkou fotil nové portréty. Alba se mimo jiné nechala zvěčnit ve sněhobílých jednodílných plavkách. A téměř jako vždy jí to neuvěřitelně slušelo!

Na počátku nového milénia patřila Alba k nejobdivovanějším objektům pánských magazínů a kromě Sin City zaujala diváky také v thrilleru Probuzení a komiksové adaptaci Fantastická čtyřka, která se dočkala pokračování s podtitulem Silver Surfer.

Později se věnovala především rodině. S manželem Cashem Warrenem má dvě dcery - téměř sedmiletou Honor a čtyřletou Haven. A protože holčičky povyrostly, už zase točí jeden film za druhým, a navíc také podniká - je spoluzakladatelkou firmy prodávající ekologickou kosmetiku či prostředky do domácnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám