Hlavní obsah
Článek

Herečka Olivia Wilde (32) před týdnem po uveřejnění série fotek, na nichž si během natáčení maskovala viditelně vystouplé bříško vším, co měla po ruce, nakonec kápla božskou a přiznala, že s partnerem Jasonem Sudeikisem čekají druhého potomka.

Atraktivní doktorka Remy Hadley alias Třináctka z Dr. House či Devon Finestra z aktuálního seriálového hitu Vinyl ani neměla příliš na vybranou, s manželem a jejich čerstvě dvouletým synem Otisem odjeli na Havaj, a tam by bylo dost nepraktické nesmět se svléknout ani do plavek...

Nyní, kdy už je vše oficiálně venku, si herečka ostrov Maui vychutnává naopak ve velice úsporných bikinkách od newyorské návrhářky Mary Hoffman.

S otcem svého syna a dalšího nenarozeného potomka začala randit v listopadu 2011 a už přes tři roky jsou zasnoubení. Olivia se zřejmě po jednom nevydařeném manželství už nikam nehrne. Italského muzikanta a filmaře Taa Ruspoliho si brala potají ve školním autobuse pouze za přítomnosti dvou svědků už v devatenácti. Jejich rozvod přitom nabyl platnosti dva měsíce předtím, než se Olivia dala dohromady se Sudeikisem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám