Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) je známá svým zdravým životním stylem. Stihli jsme si s ní popovídat mezi představením nové kosmetiky a lekcí jógy, obojí bylo naštěstí jen ob dvě patra jednoho obchodního centra.

Vzhledem k tomu, že šlo o Ivanu, začali jsme dotazem, zda už má za sebou svůj obvyklý jarní detox. "Ano, ale jenom tři dny a hrozně špatně jsem to tentokrát nesla. Ty dva dny bez jídla a další jen šťávy. Když je člověk hodně unavený, tak je to horší, než když je na tom lépe," svěřila.

A my pátrali, proč je Ivana letos unavenější. Není v tom její nový přítel, který ji vyčerpává v jiné oblasti? "Zakázal mi o sobě mluvit, není z branže. Jsme spolu od prosince, teď jsou to čtyři měsíce. A možná máte pravdu, že je člověk vyčerpaný," smála se herečka.

Proto už také myslí na dovolenou, kam určitě pojede s novým partnerem i s dcerou. "Moc bych chtěla do Asie, ale to by chtělo aspoň tři týdny, ale jak mám Sofinku vždycky jen čtrnáct dní kvůli střídavé péči, tak bych to musela nějak vykomunikovat," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám