Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyhlášený vtipálek Bob Klepl si během své herecké kariéry užil leccos, ale aby si pro něj režisér připravil scénu s dojením krávy, to ještě nezažil.. Záludný úkol na něj čekal až v seriálu Přístav, kde ztvárňuje zubaře Jonáše.

Herec se do dojení krávy pustil s vervou sobě vlastní, ale ač se snažil, kráva ho stihla ohodit lejnem! „Krávu jsem nikdy nedojil, dneska jsem to dělal poprvé. Nechal jsem si od odborníků poradit, jak na dojení správně jít. Když jsme obraz zkoušeli, kráva na mě v jednu chvíli hodila bobek. No, bobek… spíš pořádnou kaši. Kráva se jmenovala Ája a byla milá, nebál jsem se jí. Ale koní se bojím. Byla to docela bizarní scéna, ale ještě bizarnější byla ta, když jsem hrál v převleku Batmana,“ prozradil Klepl.

Stejně bizarní byla paruka, kterou měl Bob Klepl při dojení na hlavě. „Moje seriálová partnerka Arleta se rozhodla, že budeme společně hubnout. Ale Jonášovi se do toho nechce, tak vymyslel pomstu, že bude chodit po Přístavu s parukou a dělat všude ostudu. A paruku sundá, až když ona dá pokoj s dietou,“ vysvětlil Bob důvod své podivné pokrývky hlavy.

Kráva Ája se ukázala být velmi trpělivou herečkou a strpěla i to, když si s ní každý z herců dělal „selfíčko“. Čekala ji ještě jedna zásadní scéna, a to líbací, tentokrát s Petrem Čtvrtníčkem.

„Krávu jsem už kdysi dojil, dokonce i kozu, ale to už je dávno. Teď už takový věci nedělám a dneska jsem na to měl Klepla. Tu pusu jsme s krávou trénovali a už to pěkně umíme. Ale nebude to pusa po francouzsku, jenom taková malá štípaná pusinka,“ vtipkoval Petr Čtvrtníček.

Reklama

Další články

Načítám