Hlavní obsah
Článek

Americký stand-up komik, herec a zpěvák Katt Williams byl ve středu v noci zatčen policií nedaleko jeho domova před restaurací Spondivits v Georgii v Atlantě. Dostal se do rozporu s manažerem podniku poté, co mu bylo řečeno, že je jeden ze stolů rezervovaný už pro někoho jiného. Potyčka skončila manažerovými krvavými ústy, když mu Williams hodil do obličeje slánku.

Vznětlivé chování dvaačtyřicetiletého umělce, který je osminásobným tátou (biologickým otcem je jen syna Micaha, sedm dětí s bývalou manželkou adoptoval) se stává čím dál nepředvídatelnější. Ocitnout se v jeho blízkosti představuje celkem reálnou hrozbu napadení. Minulý měsíc také skončil na policejní služebně, když během fotbalového zápasu udeřil teprve sedmnáctiletého Luka Washe. Komik jej prý chtěl vyškolit za jeho urážlivou poznámku.

Za poslední dva měsíce je to přitom už počtvrté, co s ním měli strážci zákona co dočinění. Zadržený byl už koncem února za jiný útok a teroristické výhružky a za další přečin jen o den později, kdy udeřil pro změnu prodavače v obchodě u bazénu.

Williams si zahrál například v komediích Další hroznej pátek či Norbit, objevoval se v pořadu Nicka Cannona Wild’n Out, hrál rovněž v seriálu My Wife and Kids či v parodiích Velkej biják nebo Scary Movie 5.

Reklama

Další články

Načítám