Hlavní obsah
Článek

O tom, že Michael Foret (37) a jeho manželka Eliška čekají dítě, proběhla médii zpráva už předminulý týden, zpěvák ale až nyní radostnou novinku potvrdil. „Chtěli jsme s ‚přiznáním‘ počkat co možná nejdéle. A vyšlo to hezky, zrovna na lásky čas,“ řekl Super.cz Foret, který těhotenství své ženy potvrdil originální formou - ve videoklipu.

Když Michael připravoval klip pro svůj nový letní singl No right No wrong, napadlo ho, že by bylo zajímavé prozradit novinu právě v něm. „Je letní a optimistický, ostatně takový, jaké bude naše celé nadcházející léto,“ řekl Foret, jehož žena je teď v šestém měsíci těhotenství a miminko se jim tak narodí právě v letním čase.

„Moc se těšíme. Březen a duben byl docela hektický, co se pracovní stránky týče, takže až teď si to vlastně začínáme konečně pořádně uvědomovat a užívat si to,“ uvedl šťastný nastávající táta. „Už zařizujeme a nakupujeme, i když nás zatím předhánějí budoucí babičky.“

Co se písně samotné týče, vznikla prý náhodou z jedné krátké hudební znělky, kterou měl Foretův producent Luděk Fiala v ‚šuplíku‘. „Zafungovala na mě tak optimisticky, že jsem si okamžitě řekl, že z toho musíme udělat píseň, která musí v létě znít v uších. Nejprve vznikla česká verze, později jsme se rozhodli přezpívat ji do angličtiny. Za prvé z důvodu, že tento hudební styl sluší více angličtině, a za druhé, že se na podzim chystám s jedním kamarádem, který točí dokumenty, do Anglie. Tam ji chceme mimo jiné nabídnout jednomu hudebnímu týmu, jenž spolupracuje např. s Philem Collinsem. Je to výzva, uvidíme,“ říká Michael.

„Klip vznikl v Berlíně před 14 dny, kam jsme jeli spíš na výlet. Zcela spontánně jsme tam ale s Jiřím Vatkou natočili pár záběrů, a to převážně na mobil. A vyšlo to vlastně docela dobře,“ má radost Foret.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám