Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kmotrem, tedy spíš kmotříčkem nové desky Dagmar Patrasové (68) a nejmladším hostem na oslavě jejích narozenin byl její vnouček Felix. A po velice dlouhé době jsme díky tomu viděli i jeho maminku, hudebnici Kateřinu Málkovou. S rajcovní zrzkou syn Patrasové a Slováčka Felix Junior vydržel jen pár let.

Nejdříve jsme zapátrali v paměti a zjistili, že už je to pět let, kdy jsme se naposledy potkali, protože tehdy byla Kateřina těhotná. "A malému už bude v létě pět let," smála se. "S Felixem jsme spolu byli krátce, tři čtyři roky. Ale jsme v pohodě, vztah máme perfektní. Střídáme si malého, nemáme žádný problém a Dáda je skvělá babička. Má vztah k dětem, věnuje se mu a strašně ho miluje," řekla nám Kateřina.

Poprvé až ten den se ale poznala se současnou partnerkou otce svého syna, zpěvačkou Michaelou Zemánkovou, která čeká jeho dalšího potomka. "Znala jsem ji jen od vidění z divadla, ale napřímo jsme se seznámily až tady. Ale malý k nim chodí bez problémů a teta Míša je podle něj v pořádku," prozradila.

Vypadá to, že nejmladší Felix bude šoumen, křest si užíval a vůbec se nestyděl. "Asi to trochu zdědil. A nejen po mně, teď mám metalovou kapelu a zpívám, ale hlavě po Felixovi. Geny se nezapřou," míní. Kateřina s sebou na oslavu Dádiných narozenin přivedla i nového partnera, je cizinec, hovoří spolu anglicky nebo francouzsky. "Je to dirigent, studuje tady v Česku a jsme spolu pět měsíců," upřesnila, a když jsme rozhovor ukončili, šla se s ním opět vášnivě líbat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám