Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě v únoru si známý moderátorský pár Sandra Parmová (30) a o rok starší Michal Janotka užíval dovolenou v Thajsku. Spíš než cokoli jiného se očekávalo, že z exotiky ohlásí zásnuby. Jenže všechno je jinak, místo společné budoucnosti došlo podle informací našeho zdroje z Primy na rozchod. Stát za ním nemají neshody či někdo třetí, ale bohužel vzdálenost mezi Prahou a Brnem...

Primácká dvojice strávila čtyři a půl roku ve vztahu na dálku. Zatímco Sandra žije a pracuje v Praze, Michal pochází z Brna a právě dlouhodobé dojíždění a zřejmě neochota jednoho i druhého ke stěhování měly být kamenem úrazu jinak prý klapajícího harmonického vztahu.

„Neměli na sebe čas. Dojeli na to, že se vlastně skoro neviděli,“ svěřil nám zdroj s tím, že se rozešli jako přátelé a žádné konflikty na pracovišti rozhodně nehrozí. Sandra ani Michal, jimž se přezdívalo česká Barbie a Ken, se k událostem nechtějí vyjadřovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám