Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anastacia McPherson byla dosud pouze příležitostnou herečkou a mnohem víc se věnovala dabingu. Po její menší roli v seriálu Profesionální lháři tomu ale nejspíš bude jinak... Takhle žensky tvarovaných a exoticky působících hereček ochotných se svléknout totiž v Hollywoodu zase tolik není...

Na Anastaciu čekala scéna ‚nahoře bez‘ pouze v minimalistických kalhotkách ve třetí epizodě páté série komediálního seriálu, v němž ztvárňují hlavní role Don Cheadle s Kristen Bell. Ona sama přitom začínala v reklamách a kromě dabingu má zkušenosti i jako muzikálová zpěvačka. Svůj hlas propůjčila například Jessie v edukativní sérii The Baby Sitters Club či Kie ve videohře Saints Row III.

Štěstí zkoušela i v několika televizních talentových soutěžích včetně show, v níž se hledala nová Pussy Cat Doll. Anastacia ovšem skončila pátá, a tak se vrátila k vystupování po jazzových podnicích, kde naživo zpívala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám