Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Melissa Joan Hart (40) má bohatou filmografii, její jméno a tvář však budou už navždy spojeny se seriálem Sabrina, mladá čarodějnice, ve kterém ztvárnila titulní roli. Měl premiéru v září 1996, tedy před dvaceti lety.

Během té doby přibylo nejen mnoho rolí, ale také tři děti - dnes desetiletý Mason Walter, osmiletý Braydon a čtyřapůlletý Tucker McFadden. Všechny syny má herečka s hudebníkem Markem Wilkersonem, kterého si vzala ve Florencii v roce 2003 (přípravy na svatbu byly zachyceny v televizní minisérii produkované její firmou Hartbreak Films). Podnikala také v oblasti cukrovinek (značka SweetHarts), aktuálně připravuje řadu především chlapeckého oblečení pod značkou King of Harts.

Co se herectví týče, k jejím dalším výrazným počinům ‚po Sabrině‘ patří sitcom Melissa & Joey (aktuálně k vidění na stanici Smíchov) či hlavní role ve filmu God´s Not Dead 2, jenž měl premiéru nedávno.

Reklama

Další články

Načítám