Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Královna dětských srdcí, herečka a zpěvačka Dáda Patrasová (67) oslavila šedesáté narozeniny na velkolepé oslavě, kterou zorganizoval její manžel Felix Slováček, s nímž se Dáda už před pár týdny stihla usmířit. Dádě na oslavě gratulovalo skoro šedesát hostů, a tak není divu, že byla z dárečků nadšená.

„Mám velkou radost z toho, že přišlo tolik lidí, rozbalovat dárky budu asi celý den. Jsou tady lidi, které mám ráda, a ono je fajn se občas vidět a popovídat si s lidmi, které jsem dlouho neviděla,“ řekla Super.cz vitální šedesátnice, která se na oslavu kulatin patřičně vyparádila. A nutno podotknout, že byla perfektně sladěna a moc jí to s modrým kožíškem a modře nalakovanými nehty slušelo.

„Vůbec jsem se nerozmýšlela, co si dnes vezmu na sebe. Spontánně jsem se rozhodla nalakovat nehty a podle toho vybírala oblečení,“ vysvětlila svůj výběr šatníku Patrasová. Oslavenkyni přišli kromě rodiny gratulovat například Sabina Laurinová, Jitka Zelenková, Jiří Krampol, Kristian Kodet či Pavel Vítek s Janisem Sidovským.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám