Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čtyřiadvacetiletý Oliver Bales z anglického Portsmouthu je právem králem mezi všemi hubnoucími jedinci. Během dvou let se mu svépomocí bez jakékoli operace podařilo zhubnout z původních 247 kilogramů a velikosti 6XL na necelých devadesát kilo.

Asi nikoho nepřekvapí, že si během dospívání zažil krutou šikanu nejen ve svém rodném městě, ve škole, ale i později na kolejích od spolužáků z univerzity. V závěrečném ročníku dokonce kvůli depresím musel přerušit studia. Začít od začátku a úplně jinak ho inspiroval jeho kamarád, který se pustil do hubnutí ještě před ním pomocí webu Slimming World.

Oliver, který je původem napůl Filipínec, se také zaregistroval a našel zde i jídelníček, který nejlépe vyhovoval jeho chutím. Jako milovník rýže si nejvíc pochvaloval, že hubnout se dá i s touto nejtypičtější asijskou přílohou. „Upřímně mohu říct, že jsem se nikdy necítil hladový. Byl jsem úplně v šoku, co všechno se dá uvařit a jak dobře to může chutnat,“ tvrdí Oliver, na kterého je prý pyšná celá rodina, ale maminka nejvíc.

„Každý říká, jak skvěle vypadám a je to úžasný pocit. Narostlo mi sebevědomí a jsem mnohem šťastnější a ambicióznější. Býval jsem hodně stydlivý a tichý, ale to je teď za mnou. Našel jsem si nové přátele a znovu obnovil vztahy s těmi starými. Nadváha se odrážela v celém mém životě,“ říká dnes o 160 kilogramů lehčí Angličan, kterého zmiňovaný server korunoval titulem „Worlds Greatest Loser 2016“, tedy volně přeloženo největší shazovač kil roku 2016.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám