Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měli jsme pocit, že jsme za poslední rok s loňskou Českou Miss Nikol Švantnerovou (31) probrali snad všechno. Ale není to pravda. Na otevření nového klubu v centru Prahy jsme se přes zařizování jejího nového bytu dostali k hodně intimním detailům.

Povídání jsme začali u pracovních nabídek, které jí přicházejí poté, co Nikol skončilo panování na trůně královny krásy. "Nabídky přišly a přicházejí. Využívám je, co to jde. Všechno beru, všechno se snažím zvládat, protože vím, že je to nárazové, a za chvíli to tak být nemusí," je realistická Nikol.

Nechtěla být úplně konkrétní, co se týče nejzajímavější nabídky, ale nakonec jsme to z ní vytáhli. Měla by být tváří jedné sportovní značky, a protože je Nikol velká sportovkyně, tak si tepláky a tenisky rozhodně užije minimálně na běhání kolem rybníka v Hostivici, kam se přestěhovala. A ostatně nejen ona, ale i její přítel, fotbalista Jakub Hora.

"Přítel má pořád nějaké sponzory na fotbal, takže jsem se k tomu vždycky nějak přifařila, což jde díky tomu, že máme stejně velkou nohu, čtyřicítku. Objednáváme si boty společně, takové unisex, a nosíme je oba. Aspoň ušetříme místo v botníku, tak proč ne," překvapila nás Nikol. "Když spolu spíme v jedné posteli a koupeme se v jedné vaně, tak ty boty už takový problém nejsou," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám