Hlavní obsah
Článek

Jediná dcera Michaela Jacksona (†50) Paris se od prosincového rozchodu s mladým nadějným fotbalistou Chesterem Castellawem hodně změnila a její rodina z toho není vůbec nadšená. Před nějakou dobou se zamilovala do o osm let staršího bubeníka kapely Street Drum Corps Michaela Snoddyho, který není zrovna ideálním prototypem chlapce, kterého chcete, aby si vaše náctiletá dcera přivedla domů...

Paris se v úterý přišla podívat na svého potetovaného kluka při vystoupení na akci National Orange Citrus Fair v kalifornském San Bernardinu. Dcera popové legendy, která tento měsíc oslavila osmnáctiny, chodí na všechny koncerty jeho kapely, pomáhá nosit aparaturu a snaží se jej maximálně podporovat.

Její babička a opatrovnice Katherine Jackson je ale prý znechucena tím, jak se její vnučka vztahem s mladým hudebníkem změnila. Kromě vlasových experimentů si totiž nechala udělat i několik tetování a piercingů. Kérku má už nejen na klíční kosti a obou zápěstích, ale i na vnitřním spodním rtu a na několika prstech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám