Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejprovařenější postavička britské verze reality show Big Brother Angelique Morgan, které se přezdívá Frenchy (48), si momentálně našla nový způsob, jak se zviditelnit před fotografy, kteří ji sledují na každém kroku.

Oznámila, že je bisexuálka a hned představila svou novou, neméně exhibicionistickou přítelkyni, modelku a dýdžejku Gabi Grecko (26), jejímž životním triumfem byla loňská svatba s australským miliardářem Geoffreym Edelstenem. S o 46 let starším manželem jí to ale v ložnici moc neklapalo, a tak skončila v náruči vyžilé sexbomby Frenchy, se kterou tvoří vskutku nevšední pár.

Naposledy spolu holky vyrazily na pláž v Malibu, kde v úsporných sexy bikinách dováděly jako dvě rozjívené puberťačky. Samozřejmě, že si sundaly horní díl plavek, aby byly dostatečně zajímavé.

Aby snad nepůsobily příliš nestydatě, zakrývaly své vnady obrovskými lízátky. Výsledný efekt tak byl značně infantilní. Frenchy si ostatně na exhibicionismu postavila svou kariéru, kterou v USA obohatila o profesi zpěvačky.

Milovnice plastik je navíc hrdá na to, že na jejím těle neexistuje téměř žádné místo, které by bylo dílem přírody. Do očí bijící je tak její stylizace do herečky Tori Spelling (50), známé ze seriálu Beverly Hills 902 10, která je plastikami pověstná. Uvidíme, do jaké postavičky ze známého seriálu se brzy "převtělí" její partnerka Gabi.

Reklama

Další články

Načítám