Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Dáda Patrasová (67) slavila včera 60. narozeniny, kam pozvala na stovku svých přátel a kolegů. Gratulovat dorazila řada známých tváří jako Jitka Zelenková, Sabina Laurinová nebo Jiří Krampol. Popřát přišel také muzikant Petr Janda.

Ten ale nečekal, že se zdrží zhruba minutu. Jakmile ho Dáda zahlédla, vyprovodila ho ven. Na své oslavě si ho nepřála. Důvod? Janda veřejně podporoval vztah jejího manžela Felixe Slováčka s milenkou Lucií Gelemovou. Dokonce v její společnosti strávil příchod Nového roku.

Patrasová mu vpálila do obličeje, že se nebude bavit s někým, kdo se nezachoval jako přítel a Felixe ve vztahu s milenkou podporoval.

Co na to Janda? Překvapivě reakci Patrasové chápe. "Neměl jsem na tu oslavu vůbec chodit, byla to chyba. Reakci Dády chápu, emoce fungují u nás všech," řekl Super.cz Janda s tím, že si to zasloužil, ale na svoji obranu dodal, že netušil, že silvestr bude trávit s Gelemovou. Pozval jen Felixe a ten dorazil právě s milenkou. Jandu o tom dopředu neinformoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám