Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdo to kdy viděl, aby byly žhavé novinky hned se slevou? Pokud také vždycky s nákupem čekáte, až budou vaše vyhlídnuté kousky ve slevě, už nemusíte. Na Astratex.cz právě přistály nové plavky pro tuto sezónu. Pojďme se na ně mrknout!

Nejvýhodnější nákupy? Jen na Astratex.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud občas zabrousíte na Astratex.cz, tak víte, že tam vždy najdete nějakou super akcičku. A nyní tam na vás čekají plavky se super slevou. A ve slevě pořídíte i ty nejnovější kousky. Právě je Black Friday se slevou 25 % na vše! Ty se na skladě nejspíš moc dlouho neohřejí, tak si určitě tuhle akci nenechte ujít. A jaké plavkové novinky by vaší pozornosti neměly uniknout?

Veselé, hravé, mladistvé… a zatraceně sexy!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace modré a růžové působí mladistvě a hravě. Navíc byla tato kombinace vyhlášena jako nejtrendovější tohoto roku. Dvoudílné plavky s vyřezávaným květinovým motivem vás nejen pasují na módní znalkyni, ale také na sexy královnu pláže. Horní díl je totiž vybaven vyjímatelnými Push-Up vycpávkami, které společně se střihem bardot vytvoří opravdu neodolatelný sexy dekolt. Nebojte se být ve středu pozornosti!

Ornamentální vzor a lichotivý střih: Letní trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Etno a ornamentální vzory jsou pro léto přímo stvořené. Mají šmrnc a nikdy v nich nebudete působit obyčejně. A pokud hledáte plavky, ve kterých proplujete celým létem, tohle jsou ty pravé. Vylepšený střih klasických trojúhelníčků skvěle padne a nabízí dostatek pohodlí pro všechny letní aktivity. Pohodlné trojúhelníčkové košíčky s bočními kosticemi a kalhotky klasického střihu vás nezklamou, ať už budete řádit ve vodě, nebo se slunit na pláži.

Plavky, co s vaší postavou provedou divy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dvoudílné plavky nejsou nic pro vás? Chcete zakrýt oblast bříška a boků? Pak jsou pro vás plavky Concetta jako dělané. Jednolitá černá plocha opticky zeštíhlí a zakryje rizikové partie a vykouzlí krásnou siluetu. Vyztužené košíčky s květinovým vzorem krásně kontrastují se zbytkem plavek a postarají se o to, aby vaše ňadra měla krásný tvar a vypadala neodolatelně. Mašlička s přívěskem přitáhne k dekoltu pozornost a vy si můžete být jistá, že vaše rizikové partie nikoho zajímat nebudou. S takovým dekoltem!

Neony nejen pro odvážné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nemusíte milovat extravaganci, abyste zazářila v neonových plavkách. K létu veselé barvičky patří a plavky Rosia si zamilujete. Zaručeně! Na pohled zaujmou výrazně fialovým odstínem a neonovými detaily. Nevyztužené košíčky jsou navrženy tak, aby bezvadně padly i velkým ňadrům a poskytly jim řádnou oporu. Kromě klasických kostic tak mají i boční kostice, pevná ramínka a propracovaný střih. Zavazování na bocích spodního dílu vám zase umožní regulovat výšku pasu, takže se v nich budete vždy cítit pohodlně.

Další články

Načítám