Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Amanda Peet se k umělému omlazování staví odmítavě. Nejenže prý dosud žádnou úpravu v podobě plastické operace ani botoxu nepodstoupila, ale i do budoucna to hodlá dodržet. Nejedná tak ovšem ze zásadovosti, ale jednoduše ze strachu...

Sama herečka, která je zároveň trojnásobnou maminkou, si je dobře vědoma, že v Hollywoodu je nezbytné vypadat mladě, pokud si chcete udržet práci. V otevřené eseji pro feministický server Leny Dunham Lenny Letter přiznala, že ji děsí potenciální rizika komplikací, které mohou po prodělaných procedurách nastat. Zároveň ale přiznala, že by chtěla stále vypadat dobře a mladě už i proto, že cítí, jak ji postupně nahrazují mladší herečky jako například Alicia Vikander.

„Nechávám si vybělit zuby, barvit vlasy, laserem ošetřit pleť a neustále zkouším omlazující krémy a prosím fotografy, ať mi zamaskují vrásky od úsměvu, nic z toho nenapovídá tomu, že stárnu s grácií. Chci vypadat mladší (a líp), věřte mi. Jediným důvodem, proč do toho nejdu, je, že se bojím,“ přiznala kráska z filmů Lepší pozdě nežli později, Můj soused zabiják či ze seriálu Jack a Jill.

Reklama

Další články

Načítám