Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) s přítelem Ondřejem Báborem se nedávno sestěhovali do nového mezonetového bytu. Ze začátku bydleli v jediném růžovém pokoji, 11 metrech čtverečních, který bude pokojíčkem Míšiny dcery Elišky. Už ale pokročili.

"Už máme hotové všechno, čekáme jenom na to, až nám dovezou kuchyň. A poslední věc, kterou nemáme, je postel," prozradila. Ve vaně, v jaké jsme s nimi natáčeli rozhovor během otevření nového pražského living centra, ale nespí. "Máme dva gauče, protože máme loft, takže nahoře je jeden a dole druhý," vysvětlila Míša.

"Je to tak, že když mě Ondřej bude hodně štvát, tak ho vyženu na ten spodní," smála se. A jak Míša zařizovala? "Použila jsem i některé věci, které jsem měla v bytě, kde jsme s dcerou bydlely po rozvodu, ale kupovali jsme toho spoustu. Spoře to zařízené určitě nemáme, snažili jsme se o moderní styl," řekla nám.

Tím, že by přivezl nějaké svoje staromládenecké kousky nábytku, Ondřej záměr moderního bydlení nenarušil. "Koupil jsem gauč, dva konferenční stolky, ledničku, sporák. Něco tam mám. A kdybychom se náhodou rozešli, tohle je moje," tak trochu jsme vyprovokovali Ondřeje k výčtu jeho investic do společné domácnosti. "Moje jsou třeba podlahy. Rozdělovali jsme to tak, že věci, které se dají odnést, jsou Ondřejovy, protože na mě je hypotéka a v bytě bych zůstala já," uzavřela Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám